Contact

Solicitările pe adresa de email se pot trimite la orice oră, non stop, urmând că operatorii noștrii să vă răspundă în timpul programului de lucru.
Daca sunteti importator sau producator de Genti si Borsete Barbati si dorti ca produsele, serviciile sau reclamele dvs. sa apara pe acest site va rugam sa ne contactati.
Acest site functioneaza sub forma de catalog online produse.
Va mulțumim mult pentru înțelegere!

Echipa borsete-barbati.ro – Membru al BIG Advertising
Telefon: 0737009009
Mail: office@tampo.ro

Acest site apartine:
S.C. BEST INVEST GROUP S.R.L.
J40/3566/2006
RO18441743 Verifica firma
CAPITAL SOCIAL: 200 RON

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, firma noastra are obligatia de a
administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau
serviciile achizitionate,

– Firma noastra NU va folosi datele dvs. pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– Firma noastra NU va folosi datele dvs. in scopuri de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

– Firma noastra NU va trimite, vinde sau instraina datele dvs. nici unei persoane juridice sau fizice in scopuri comerciale.

Vezi mai multe informatii aici